Wintersport

Hoogst gelegen in
de Zugspitz Arena

Zonnig plateau met een prachtig uitzicht op omringende bergen

Berwang

Berwang is het hoogst gelegen dorpje van skigebied Zugspitz Arena 1.342 m en ligt op een zonnig plateau met een prachtig uitzicht op omringende bergen. Kenmerkend voor dit aandoenlijke bergdorpje zijn het gezonde bergklimaat, de rijke alpenflora, honderden kilometers wandel-, fiets- en skiroutes en vele andere mogelijkheden.

Winter in Berwang

Skiërs en snowboarders gaan hand in hand in Berwang. Afwisselende pistes komen gemoedelijk samen in het centrum van dit gebied. Berwang is meer dan van de piste afrazen, carven of op avontuur gaan. Je vindt er de best aangelegde loipes van alle berggebieden. Door de ligging kun je tijdens een bergwandeling rekenen op veel zonneschijn. In het idyllische Berwang geniet je met lichaam en geest van pure Tiroolse gezelligheid. 

Après-ski

Na een lange dag skiën of snowboarden mag de après-ski niet worden gemist in Berwang. Berwang combineert Oostenrijkse après-ski met Hollandse gezelligheid. In Berwang vind je de après-ski bar Jägerhaus waar de gezelligheid tot na het avondeten duurt. Je kunt hier komen door een prachtig wandelpad te volgen, of met de Sun Jet trein. De bar is geopend tot en met 22:00 uur.

Pistekaart Berwang

144 km piste totaal
80 km blauwe piste 56 %
56 km rode piste 39 %
8 km zwarte piste 6 %
Dal: 1.000 m - Hoogste punt: 2.962 m
5 gondels | 14 stoelliften | 30 sleepliften
860 km v.a. Utrecht | reistijd: 8:00 uur

Plattegrond Berwang

Berwang ligt op 816 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:07 uur. Berwang ligt op een hoogte van 1.342 meter.