apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

In de Zugspitz Arena zijn in totaal 25 hutten en bergrestaurants verdeeld over de afzonderlijke deelgebieden. Daar kunnen wintersporters terecht voor gezelligheid en de innerlijke mens. Eén van de mooiste pleken is de in 2005 nieuw gebouwde Sunnalm in het skigebied Marienberg. Ook de Wolfratshauser Hütte aan de skiroute nr. 12 in skigebied Grubigstein is een aanrader. Wil je na het sluiten van de liften nog verder feesten dan heb je de beste mogelijkheden in Lermoos. Over het algemeen is de après ski in de dorpen van de Zugspitz Arena wat rustiger dan elders in Tirol. Mensen die van sfeer houden en een goed glas wijn zijn hier zeker op hun plaats.

BERWANG - Berwang 90

Jägerhaus

Tot 22:00 uur is de Jägerhaus open. Je kunt hier komen door een prachtig wandelpad te volgen, of met de Sun Jet trein. Bij Jägerhaus kun je genieten van een hapje en een drankje terwijl je het prachtige uitzicht bewonderd.

LERMOOS - Juch 2

JuxBar

Naast het dalstation van de Grubigsteinbahn Lermoos vind je de après-ski Juxbar. Na een sportieve dag skiën kun je hier goed terecht om de après-ski te vieren doormiddel van goede muziek en een goede stemming.

EHRWALD - Ebne 52

Gasthof Panorama

Gasthof Panorama ligt direct aan het dalstation van Wettersteinbahn in Ehrwald. Je kunt hier genieten van een heerlijke maaltijd en het prachtige uitzicht bewonderen van de Tiroolse bergen.

LERMOOS - Hinterfeldweg 3

Holzstadl

Eindig een sportieve dag skiën door een middag in de Holzstadl. Met warme en koude drankjes kun je tot rust komen en genieten van een heerlijke maaltijd.

LERMOOS - juch 3

Lahme Ente

Als je een onvergetelijke après-ski wilt beleven ben je bij Lahme Ente op de juist plek. Met hits van de DJ kun je hier geweldig dansen, lachen en feesten.