Zomer panorama

PRACHTIGE FIETSROUTES VOOR ELK NIVEAU

Fietsen

Met een e-bike door de bergen

Gezondheid- en conditieproblemen weerhouden talrijke mensen ervan de natuur en het landschap te verkennen, maar met de elektrische fiets beleef je tijdens het fietsen nieuwe mogelijkheden. Je hoeft alleen maar een e-bike te huren, erop te stappen en je bent er klaar voor. Met een elektrische fiets rijd je moeiteloos door het Berwangertal en de Tiroler Zugspitz Arena. Geniet van de natuur terwijl je de frisse lucht inademt. Heuvels beklim je eenvoudig met de trapondersteuning van uw E-bike en uw fietstocht kun je moeiteloos verlengen.

Je krijgt de gelegenheid om adembenemende uitzichten te bewonderen van de bergen terwijl je over de eindeloze akkers en weiden en glasheldere meertjes heen kijkt. Je wordt omringd door het geluid van stromende beekjes en het getjilp van vogeltjes. Geniet met een lach op het gezicht van de tegenwind van je ontspannende tour.

Mountainbiken

Het fascinerende berglandschap van de Zugspitz Arena motiveert beter dan de beste coach. Mountainbikers verleggen hier dagelijks hun grenzen. Er zijn meer dan honderd bewegwijzerde mountainbikeroutes om van te genieten tot in het dal. Diverse afdalingen beginnen al ruim boven de  boomgrens. De bergliften op Grubigstein of Hochalm brengen je naar boven zodat je alle energie overhoud voor een spectaculaire tocht naar beneden. 

Van medio mei tot half oktober worden er regelmatig bikedagen in drie verschillende niveaus aangeboden. Fietsverhuur en onderhoud, een fietscentrum met mogelijkheid tot het opstellen van eigen trainingsschema's en de fietstransporten met de trein of kabelbaan vervolledigen het aanbod. De Zugspitz Arena is vanzelfsprekend ook culinair op pedaalruiters ingesteld.

Fietsvakantie boeken?

Kijk voor een compleet overzicht van fietsvakanties in Oostenrijk op Fietsvakanties.nl/oostenrijk.

Fietsvakanties.nl