Wintersport

Op naar Ehrwald, Lermoos en Berwang!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Lermoos, Ehrwald of Berwang is niet nodig. Je gaat bij Füssen / Reutte de grens en je verlaat dan direct de autobaan. Het is dan nog 36 km (34 minuten) over de provinciale weg tot aan Lermoos. Ehrwald is 4 km verder, Berwang 12 km.

Autoroute naar Lermoos

De afstand van Utrecht tot Lermoos is 820 km en de reistijd bedraagt ± 9:00 uur.

Trein naar Zugspitz Arena

Lermoos heeft een internationaal treinstation direct naast het centrum. Vanaf het perron loop je zo naar je hotel of appartement. Er zijn verschillende mogelijkheden om een treinreis te boeken vanaf Nederland, bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Lermoos is er al vanaf € 80,- . De reistijd bedraagt ongeveer 9 á uur en je moet meestal 3 keer overstappen.

Met de bus naar Lermoos

Je kunt met de bus naar Lermoos, een losse busreis boek je bij Interbus. Er zijn geen georganiseerde ski busreizen naar de Zugspitz Arena.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Lermoos zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 71 km (1:12 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Lermoos

Ehrwald, Lermoos en Berwang liggen in de deelstaat Tirol. Ehrwald ligt op een hoogte van 994 meter en heeft 2.610 inwoners. Lermoos ligt op 1.003 meter en heeft 1.143 inwoners, Berwang ligt op 1.342 meter en heeft 586 inwoners.